Sociale activiteiten in de Spaanse zon

Aan dat pakket voegen we nu een nieuw onderdeel toe: medewerkers mogen op kosten van Salves een maand wonen en werken vanuit Barcelona. We werken samen met een organisatie die een appartement regelt, een werkplek aanbiedt en trainingen geeft op het gebied van zelfontplooiing en het verlagen van werkstress. Je maakt dus onderdeel uit van een groep medewerkers van andere bedrijven die net als jij een maand in Barcelona verblijft. Dat is wel zo prettig, want je wilt natuurlijk buiten de werktijden een zo leuk mogelijke tijd hebben. Je kunt zelf bepalen of je wilt aanhaken bij activiteiten zoals beachvolleybal, een wandeling maken in de heuvels rond Barcelona of tapas eten.

Gewoon aan het werk, maar het voelt als vakantie

Sam Coppens is initiatiefnemer en nam zelf de proef op de som. “Je bent overdag gewoon aan het werk, maar doordat je in een andere omgeving zit en doordat je ’s avonds en in de weekenden leuke dingen beleeft, voelt het als een vakantie. Je laadt dus eigenlijk de batterij op terwijl je gewoon aan het werk bent”, zegt hij.

Bijzondere ervaring

Hij is ervan overtuigd dat medewerkers die een tijdje in het buitenland verblijven niet inboeten op hun productiviteit. “Sterker, ik denk juist dat ze beter presteren juist omdat ze zo goed in hun vel zitten. We hebben tijdens de coronapandemie wel gezien dat we bij Salves heel goed zijn in thuiswerken. Medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel; ze verzetten thuis eerder meer werk dan minder. Waar het thuiswerken echter op een gegeven moment voor velen ook wel wat saai en eenzaam werd, is een verblijf in Barcelona juist goed voor je sociale contacten. Je doet een bijzondere ervaring op die je je leven lang bijblijft.”

Ga in overleg met je teamleider

Lijkt het jou wel wat om de sleur te doorbreken en een tijdje te wonen en werken in de Spaanse zon? Ga dan in gesprek met je manager wanneer het een geschikt moment is en meld je aan. Wij wensen je bij deze alvast heel veel plezier. Nog niet werkzaam bij Salves maar zie je dit wel zitten? Check dan onze vacatures. Zien wij je snel?