What’s next?
Jouw IT-traineeship.

Je hbo- of wo-diploma heb je (bijna) op zak. What’s next? Ga je werken of toch verder studeren? Met een 2-jarig traineeship bij Salves kies je voor het beste van beide werelden: intensieve training en opleiding gecombineerd met uitdagend werk bij toonaangevende klanten. Plus… werken en leren in de Spaanse zon! Het traineeship gaat in september 2024 van start. 

Naar vacature IT Traineeship

Jouw route naar succes

Benieuwd hoe het traineeship er dan precies uitziet? Check jouw route naar de Champions League. Natuurlijk kun je gedurende het hele traject rekenen op een goed salaris, laptop en leaseauto.
 • 1

  Basisopleiding

  De eerste 2 maanden staan in het teken van jouw basisopleiding tot Test Consultant.
 • 2

  Barcelona

  Met je medetrainees doe je een week lang waardevolle kennis en ervaring op in Spanje.
 • 3

  Junior League

  Je werkt als Junior Test Consultant aan interessante projecten en opdrachten.
 • 4

  Training & Coaching

  Met je mentor stel je jouw persoonlijke ontwikkelplan samen. Boordevol training en coaching op maat.
 • 5

  Champions League

  Na 2 jaar stroom je door naar de Champions League van Test Consulting. Inclusief aantrekkelijke extra’s.

Werken als trainee bij Salves

Werken.

Goede software is soms letterlijk van levensbelang. Jouw werk is dan ook onmisbaar. Samen met jouw regionale team werk je aan uitdagende opdrachten bij jou in de buurt.

Test Engineer regio west 2

Leren.

Bij Salves ben je nooit uitgeleerd. Je kunt rekenen op een onbeperkt opleidingsbudget zodat je tijdens én na je traineeship zowel professioneel als persoonlijk kunt blijven groeien.

Fun.

Inspanning en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Wat dacht je van een gezellig weekendje weg met collega’s, gezamenlijke lunches en funmeetings?

Over Salves 1

Aanmelden als opdrachtgever?

Interesse in onze trainees? Heb je een project waar onze trainees hun nieuw opgedane kennis op kunnen toepassen? Laat dan hier een bericht achter. Binnen twee dagen nemen wij contact met je op.

Aanmelden als opdrachtgever
Joyce van Voorthuizen - Test Automation Engineer

“Wat Salves uniek maakt is dat ze je meer bieden dan alleen een leuke, goedbetaalde baan. Ze vinden het belangrijk dat je naast je werk ook kunt genieten van het leven. Hierdoor voel je je snel thuis.”