Luc diepte het ‘Team John concept’ uit. Een ingebouwde buffer, iemand volledig buiten de planning om, om afleiding te filteren en concentratie in de sprints te verhogen. En energie van energizers. Wat kun je daarmee?

En verder: een interview met CEO AgileDad Lee Henson – ENGLISH BELOW

Tijd pakken met één van de grootste sprekers van de Agile Dev West conferentie, Luc en Christian regelden het. Het interview met de welbespraakte Lee Henson zie je hier op Test Forward. Een waardevolle inkijk in de denk- en werkwijze van Henson, wiens bedrijf AgileDad betrokken is bij de bedrijfsvoering van ruim 40 van de huidige Fortune 100 bedrijven. En niet voor niets, Henson houdt er een unieke zienswijze op agile werken na. Zoals dat agile binnen 2 jaar tijd een totale revolutie zal ondergaan, vergelijkbaar met die van de beginfase. Bekijk het interview om te horen waar Henson precies op doelt.

Unique views with Lee Henson
Our reporters Luc and Christian discussed the future of agile and innovation with AgileDad CEO Lee Henson. His company works with over 40 of the Fortune 100 companies, where he advices on finding the right balance. Especially in terms of innovation, Henson adopted a view few others entertain. Curious for the whole story? Watch the conversation above.

Laatste kans voor jouw vraag

Wil jij nog iets vragen aan Luc en Christian? Volgende week recappen zij hun bezoek aan Las Vegas. De laatste kans om inzichten te verwerven over de conferentie! Stel je vraag hieronder.