JE GAAT TEGEN UITDAGINGEN AANLOPEN

Een complexiteit kan je wegnemen. Er is namelijk volop materiaal voorhanden om van te leren. Bijvoorbeeld de successen en fouten van anderen. Om te helpen met de onvermijdelijke vragen en uitdagingen over teststrategieën en om de inzet van testen te optimaliseren introduceert Salves de Agile & Quality Workshop. Het doel is om gebundelde kennis en ervaring van onze consultants te gebruiken om bedrijven te voorzien van praktische tips en tricks. Agile testen is nieuw, maar je hoeft niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

LEREN DOOR TE DOEN

Een cliché, maar wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door samen te werken, kennis uit te wisselen en aan de slag te gaan. Een workshop waarin je geprikkeld wordt en jezelf uitdaagt is daarvoor een van de beste methodes. Onze workshop is een actieve praktische workshop. Dat is in onze ogen in lijn met Agile testen; direct en kort bovenop het resultaat zitten met een intensieve inspanning. Om ervan verzekerd te zijn dat ieder bedrijf het maximale uit een workshop haalt, richten wij deze in op basis van modules, die naar gelang van de behoefte worden ingezet. Met als basis de modules Agile en Quality, garanderen wij de kwaliteit en bieden wij een standaard van denken over Agile testen aan.

BESLISSEN OVER AGILE KAN ALLEEN ALS JE WEET WAAR HET OVER GAAT

Aan de basis van onze manier van denken over Agile en van een succesvolle Agile test aanpak staan Agile concepten en ideeën. Daarom is het essentieel om als bedrijf Agile gedachtegoed te begrijpen. Vraag jezelf af: kan ik de juiste keuzes maken over Agile testen, als ik een onvolledig besef heb van de onderliggende concepten van Agile werken? In onze Agile module pakken wij dit gedeelte aan, waarna wij doorpakken met de module Quality.

Bewust kiezen wij voor de term ‘Quality. Agile testen gaat om meer dan testen alleen, het gaat om de kwaliteit van het product dat je gaat opleveren. Kwaliteit leveren is breder dat het testen zelf; dit gaat van unit testen tot testen in productie, handmatig testen tot test automatisering, van testen als rol naar denken in kwaliteit. In dit deel van de workshop geven we nieuwe technieken, ideeën en verbeteracties om het bewaken van de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen.

SUCCESFACTOR

Inmiddels hebben wij bij meerdere klanten in verschillende branches zeer succesvolle workshops gegeven. Gezamenlijk bepaalden deelnemers van de verschillende workshops actiepunten, en meerdere zijn al direct binnen hun eigen organisatie toe te passen. De workshop is meer dan een kennissessie om onduidelijkheid en complexiteit weg te nemen, dankzij deze actiepunten heeft de workshop een concreet resultaat!

IMPULS GEVEN AAN JE HUIDIGE TRANSITIE?

Ben je na lezen van het bovenstaande nieuwsgierig geworden? Zoek je meer handvatten om het Agile testen in je organisatie verder te brengen? Of wil je een nieuwe impuls geven aan je huidige transitie? Neem dan contact op met Christian Hoppenbrouwers!